Translate

November 9, 2013

Oversized and grey


Danas sam prošetala moj novi sako muškog kroja u sivoj boji i želim da to podijelim sa vama. Potpuno sam opsjednuta ovim "oversized" kaputima i sakoima, još ako su u sivoj ili u nekoj od pastelnih nijansi onda je to definitivno pun pogodak! Kaputi muškog kroja imaju tu neku svoju oštrinu i izgledaju super u kombinaciji sa uskim pantalonama ili džinsom u mom slučaju.
Pošto ove sezone imamo mnoštvo mogućnosti da se igramo materijalima i krojevima, moj prijedlog vam je da nabavite jedan "oversized" kaput, sako ili džemper u kojem će vam biti  udobno a izgledaćete trendy.
P.S. mama se "potrudila" da i ona bude na skoro svakoj slici, željela je da je upoznate.:)))))))


I had a chance to take my new man-style grey blazer for a walk today, so I wanted to share that with you. I am utterly obsessed with oversize blazers and coats at the moment. And if they happen to be in shade of grey or any pastel colours, then that's a winning combination! Oversized coats have an edge to them and look great with skinny pants or jeans in my case. Since this season we have a chance to play with different textures and tailoring, I suggest you get yourself an oversized coat, blazer or jumper which is comfortable but at the same time very on trend.
P.S. my mum tried to get in a few photos, she wanted you to meet her:) but she was unsuccessful.















Majica/Tshirt: Tajly Weijl
Košulja/Shirt: H&M
Farmerke/Jeans: Zara
Torba/Bag: Zara
Cipele/Shoes: Zara
Sako/Blazer: Non branded
Ogrlica/Necklace: Diva



14 comments :