Translate

May 4, 2014

Old dress/New skirt


Kao što vidite,fotografije nisu od danas već od prethodne Nedjelje kada je proljeće stvarno bilo u mom gradu.:( Trenutno je odsutno i već nam svima nedostaje pa mu poručujem da se vrati što prije!
Ova statement haljina kupljena je prošle godine na sezonskom sniženju u Švajcarskoj.Kažem haljina jer to ustvari i jeste,ultra kratka top haljina koja se meni u tom obliku i nije pretjerano svidjela.Ali onda mi je napamet pala ideja da bih je mogla iskoristiti kao suknju pencil kroja.I evo krajnjeg rezultata!:)Sama po sebi je upadljiva tako da sam je kombinovala sa laganim džemperkom bijele boje i mini torbicom.

As you can see, these photos were taken a week ago, when spring finally decided to visit us. Currently it doesn't feel like spring, but I'm hoping it will be back soon enough!
This statement dress was purchased last year at end of season sales in Switzerland. I say a dress, because that's what it is, super short strapless dress which in it's original form I can't say I adored. But then it came to me, that I could wear it as a pencil skirt. And this is the final result. The skirt itself is detailed, so I've paired it with a summer jumper in white and a mini bag.










Bluse:H&M
Dress/Skirt:Zebra
Bag:H&M
Sunglasses:H&M
Shoes:NonBranded


6 comments :