Translate

February 5, 2014

White rhapsody


Ovu bijelu rapsodiju spremam da podijelim s vama još otkako je počela zima ali nekako uvijek me nešto spriječi. Ili je to snijeg,ili ledena kiša....Bilo kako bilo izgleda da je moja rapsodija čekala malo sunca da izađe napolje. Mišljenja su podijeljenja kada je u pitanju nošenje svijetle, gotovo bijele odjeće zimi ali ipak, ja sam totalno zaljubljena u taj trend..
Ovakve kombinacije volim da zaokružim samo sa par detalja u vidu efektne ogrlice,  dvobojne torbe i malo boje na usnama. Torba koju vidite je iz najnovije kolekcije Clutch and Go a klikom na njihovu stranicu možete pogledati i ostale modele. Vjerujem da ćete uhvatiti nešto za sebe prije nego što se sve rasprodaju. Ja sam odabrala par komada koje ćete uskoro moći da vidite kod mene na blogu. 
Ako se pitate čije vrijedne ruke stoje iza ove divne ogrlice brzo na G.ana nakit i počastite sebe ili odaberite potencijalni poklon za Dan zaljubljenih! Što da ne!
Ove i još mnogo drugih modela možete pogledati i na Bazaru koji će se održati 8. februara u Centru za kulturu u Bijeljini, gdje će ujedno biti postavljene kutije za novčanu pomoć dvogodišnjem Njegošu Vasiću. Dođite da se družimo i budemo humani....

I have been preparing to share this white rhapsody with you all for a while now but somehow something always stopped me. It's either snowing or the rain is too heavy... By the looks of things my rhapsody was waiting for sunshine to go outside and play. When it comes to light outfits for winter, opinions are divided, but I have to say I absolutely adore this trend. 
This type of outfit I like to complete with a chunky necklace and a bicolour clutch. Te clutch you see in this post is part of the newest collection Clutch and Go and by clicking on their page you can see their newest collection. I'm sure you'll be able to find something you love before it's all sold out. I have chosen a few pieces which will feature on the blog soon. 
If you're wondering about the necklace make sure you check out G.ana. You will be able to chose something for yourself or better yet it will be great gift idea for valentines day! Why not I say!

















Coat: Zara
Pants: H&M
Blouse: Zara
Belt: H&M
Pumps: Zara
Necklace: G.ana



7 comments :