Translate

February 7, 2014

Parka and ripped jeans


Parka je  definitivno moj omiljeni komad u ormaru. Ne samo što je udobna već je i praktična i laka za kombinovanje kako u "kežual" kombinacijama tako i u nešto elegantnijim. Ja sam ovu svoju kupila u H&M-u i od tada su rijetke situacije kada je ne nosim.:)
Što se tiče ovih totalno pocijepanih farmerica, iskrena da budem i nisam njihov veliki ljubitelj. Nekako mi je to sve previše. Ipak, odlučila sam (na sestrino insistiranje) da ih malo "prošetam". Priznajem, pokajala sam se jer je napolju još uvijek hladno i one će ipak morati da sačekaju kraj marta... Kao što vidite G.ana je i ovaj put upotpunila outfit sa svojim kamenčićima boje smaragda.
Uživajte u vikendu i vidimo se sutra na Bazaru!


This parka is definitely one of my favourite pieces in my wardrobe. Not only is it comfortable but it's quite versatile, it's easy to wear casually as well as with somewhat more elegant combinations. I bought mine from H&M and very rarely am I seen without it.:) 
When it comes to these ripped jeans, I'm not their biggest fan. Somehow I feel like they are too much. I decide on them anyway (on my sisters insistence). I have to admit I regretted it the minute I stepped outside, it's still very cold outside. They will just have to wait for spring for their next outgoing.... As you can see, G.ana this time again has completed this outfit with its emerald stones.
Enjoy your weekend and I'll see you tomorrow at the Bazaar!











Parka: H&M
Shirt: Non branded
Jeans: Non branded
Belt: Zara
Boots: Bershka
Necklace: G.ana
Bag: Zara
Rings: H&M


7 comments :

  1. Blistaš bona, i ne samo ovdje nego na svakom postu :*

    ReplyDelete
  2. Meni su ove farmerice bas super :)

    ReplyDelete
  3. Divno! Jako mi se dopadaju svi komadi pojedinanco i kako si ih uklopila. Farmerke su bas dobre!

    ReplyDelete
  4. Super cipele! x

    http://fashionsectionbylory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Savrseno moje drago stvorenje, odlicna je kombinacija! xoxo

    ReplyDelete